Γραμμή Παραγωγής

Έχουμε τους επαγγελματικούς εργαζομένους και τις γραμμές παραγωγής για να παραγάγουμε τα αντίστοιχα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων, όλοι οι εργαζόμενοι παραγωγής υποβάλλονται στην επαγγελματική κατάρτιση προ-εργασίας και την κανονική αξιολόγηση.

 

Shenzhen DSF Science&Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

 

 

OEM / ODM

Παρέχουμε τις υπηρεσίες OEM&ODM στους πελάτες μας δεδομένου ότι η επιχείρησή μας ιδρύθηκε. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας έχουν λάβει ATEX, IECEx, CE, ROHS, CNEx, CQC, πιστοποιητικά Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας και περνούν το ISO: Ποιοτικό σύστημα διαχείρισης 9001:2015 και ISO: Σύστημα διαχείρισης περιβάλλοντος 14001:2015.


Η ισχυρή ομάδα της επιχείρησης DSF μπορεί να ικανοποιήσει τις διάφορες ανάγκες των πελατών, όπως οδηγημένοι οι συνήθεια explosionproof λαμπτήρες, να βοηθήσουν να λάβει την απαραίτητη πιστοποίηση, να παρέχει τις διάφορες λύσεις φωτισμού και ούτω καθεξής.

 

Τα προϊόντα μας παρέχουν τους ασφαλείς φωτισμούς για όλα τα είδη επικίνδυνων fileds, όπως η ηλεκτρική δύναμη, η μεταλλουργία, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, πετροχημικό, μεταφορά, δημόσια ασφάλεια, αερολιμένες, αεροδιαστημικά, θαλάσσια, βιομηχανικά κτήρια, σεισμός, βοήθεια στην καταστροφή και ούτω καθεξής.

 

Καλωσορίστε για να έχετε μια έρευνα, ελπίστε εκεί οποιαδήποτε πιθανότητα ότι μπορούμε coopearate στο κοντινό μέλλον!

Shenzhen DSF Science&Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ε & Α

DSF με τις ισχυρές δυνατότητες Ε&Α, τις δυναμικές ομάδες, την άριστη διαχείριση και τις μεγάλες σχέσεις αλυσιδών εφοδιασμού με όλους τους συνεργάτες, δεν διαθέτουμε καμία προσπάθεια να προσφέρουμε τη κορυφαία ποιότητα και τα τυποποιημένα προϊόντα, και εν τω μεταξύ τις πλήρεις υπηρεσίες και υποστηρίξεις συνέχειας.


Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των διαφορετικών πελατών ή των προγραμμάτων, μπορούμε σίγουρα να κάνουμε τις μιας στάσης και εξατομικευμένες λύσεις εφαρμοσμένης μηχανικής συνήθειας για όλους τους πελάτες παγκοσμίως.

 

Shenzhen DSF Science&Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0