Shenzhen DSF Science&Technology Co., Ltd.

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • Κίνα Shenzhen DSF Science&Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen DSF Science&Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen DSF Science&Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen DSF Science&Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: dsf
Αριθμός Υπαλλήλων: >100
Ετήσιες πωλήσεις: >100000
Ιδρύθηκε Έτος: 2013
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Εισαγωγή

Το Shenzhen DSF Sciecne & η Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ καθιερώθηκαν το 2013 με μια ομάδα σημαντικών ταλέντων. Μέχρι τώρα υπάρχει εργαστήριο 1500 τετραγωνικών μέτρων και μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α, πωλήσεων και μεταπωλήσεων. DSF είναι πρόσφατα επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας και ειδικεύεται σε υψηλό - φω'τα των ποιοτικών οδηγήσεων.

 

DSF έχει τις ισχυρές δυνατότητες της Ε&Α, της κατασκευής, των πωλήσεων & των υπηρεσιών σε όλα τα είδη φωτισμού των οδηγήσεων όπως ο φωτισμός 1.explosionproof (explosionproof headlam, explosionproof φακός/ελαφρύς, explosionproof προβολέας φανών, explosionproof πλήρης φωτισμός κόλπων), φωτισμού τοπίων 2.outdoor (προβολέας), φωτισμού διακοσμήσεων 3.Indoor (φως επιτροπής), φωτισμού 4.professional (φακός/φως φανών, προβολέας, οδικό φως, φως εργασίας, triproof φως, φω'τα κηφήνων) κ.λπ. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε ότι η προσαρμοσμένη υπηρεσία (OEM&ODM) σύμφωνα με το σας απαιτεί.

 

Τα όλα προϊόντα μας παράγονται σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO: Ποιοτικό σύστημα διαχείρισης 9001:2015 και ISO: Η διαχείριση System.They περιβάλλοντος 14001:2015 χρησιμοποιείται ευρέως στα είδη περίστασης (κανονικής/στεγανοποιήστε με τον υψηλό βαθμό IP/επικίνδυνος) 

 

Οδηγήστε την ασφάλεια μπροστινή!

Καλωσορίστε σε DSF!

Ιστορία

 

Κίνα Shenzhen DSF Science&Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

 

      

Υπηρεσία

Παρέχουμε τις υπηρεσίες OEM&ODM στους πελάτες μας δεδομένου ότι η επιχείρησή μας ιδρύθηκε. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας έχουν λάβει ATEX, IECEx, CE, ROHS, CNEx, CQC, πιστοποιητικά Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας και περνούν το ISO: Ποιοτικό σύστημα διαχείρισης 9001:2015 και ISO: Σύστημα διαχείρισης περιβάλλοντος 14001:2015.


Η ισχυρή ομάδα της επιχείρησης DSF μπορεί να ικανοποιήσει τις διάφορες ανάγκες των πελατών, όπως οδηγημένοι οι συνήθεια explosionproof λαμπτήρες, να βοηθήσουν να λάβει την απαραίτητη πιστοποίηση, να παρέχει τις διάφορες λύσεις φωτισμού και ούτω καθεξής.

 

Παρέχουμε τις ασφαλείς λύσεις φωτισμού για όλα τα είδη επικίνδυνων fileds, όπως η ηλεκτρική δύναμη, η μεταλλουργία, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, πετροχημικό, μεταφορά, δημόσια ασφάλεια, αερολιμένες, αεροδιαστημικά, θαλάσσια, βιομηχανικά κτήρια, σεισμός, βοήθεια στην καταστροφή και ούτω καθεξής.

 

Καλωσορίστε για να κάνετε μια έρευνα, ελπίδα για εκεί οποιαδήποτε πιθανότητα ότι μπορούμε coopearate στο κοντινό μέλλον!

Η ομάδα μας

                                        

● Ομάδα Ε&Α

Με τις ισχυρές δυνατότητες Ε&Α, τις δυναμικές ομάδες, την άριστη διαχείριση και τις μεγάλες σχέσεις αλυσιδών εφοδιασμού με όλους τους συνεργάτες, δεν διαθέτουμε καμία προσπάθεια να προσφέρουμε τη κορυφαία ποιότητα και τα τυποποιημένα προϊόντα, και εν τω μεταξύ τις πλήρεις υπηρεσίες και υποστηρίξεις συνέχειας.

Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των διαφορετικών πελατών ή των προγραμμάτων, μπορούμε σίγουρα να κάνουμε τις μιας στάσης και εξατομικευμένες λύσεις εφαρμοσμένης μηχανικής συνήθειας για όλους τους πελάτες παγκοσμίως.

 

 

● Τμήμα παραγωγής

Το προσωπικό παραγωγής υποβάλλεται στην αυστηρή και επαγγελματική κατάρτιση να καταλάβει κάθε διαδικασία της παραγωγής. Εξειδικευμένη παραγωγή που συνδυάζει την παραγωγή και την εργασία μηχανών για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα παραγωγής και την ποιότητα των προϊόντων. Εποπτεύουμε κάθε διαδικασία στη διαδικασία παραγωγής για να αποβάλουμε αυστηρά τα ελαττωματικά προϊόντα.

 

 

● Τμήμα πωλήσεων

Το τμήμα πωλήσεων διαιρείται σε εσωτερικό τμήμα πωλήσεων και ξένο τμήμα πωλήσεων. Είναι νέα και ενεργητική ομάδα. Όλες οι πωλήσεις είναι υψηλής μόρφωσης, κατάλληλος ιδιαίτερα, ιδιαίτερα πεπειραμένος, και ειδικός στις ξένες γλώσσες. Εξοικειώνονται πολύ με τη χρήση, απόδοση, χαρακτηριστικά γνωρίσματα, πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του προϊόντος, κ.λπ., μπορούν να παρέχουν τις καλές λύσεις για τους πελάτες και να φέρουν μια καλή εμπειρία αγοράς στους πελάτες.

 

 

● Υπηρεσία μεταπωλήσεων

DSF έχει μια ισχυρή ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων για να παρέχει την ικανοποιητική υπηρεσία για τους πελάτες μας. Σε όλα τα προϊόντα της επιχείρησης παρέχεται η ενός έτους ελεύθερη εξουσιοδότηση. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το τμήμα μεταπωλήσεών μας για οποιαδήποτε ποιότητα ή λειτουργικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της χρήσης.


Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή της μεγάλης υπηρεσίας στους πελάτες μας. Οποιαδήποτε σχόλια και οι προτάσεις σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας θα εκτιμηθούν πολύ.